top of page
  • newssnowwalldnephi

Prebacivanje latinice u cirilicu word 2007 download - YuCirLat '08 makro za konverziju bez instalaci



Program za prebacivanje latinice u ćirilicu. Program za prebacivanje latinice u ćirilicu u programu Microsoft Word se pojavio još davne 2. Ovaj program u stvari predstavlja dodatak za Microsoft Word, i podržan je u verzijama Microsoft Word 2.


Kada smo pokušali da preuzmemo ovaj dodatak sa sajta Microsofta, preuzimanje je proteklo jako brzo a instalacija programa za prebacivanje latinice u ćirilicu je trajala samo nekoliko sekundi uz nekoliko klikova mišem. Posle uspešne instalacije ovaj dodatak se kod Microsoft Word- a 2. Kod verzije 2. 01. Microsoft Worda- a, ovaj dodatak se pojavljuje u okviru jezička Add- Ins.




prebacivanje latinice u cirilicu word 2007 download



Ovaj proces prebacivanja je veoma jednostavan i svodi se na jednostavno obeležavanje teksta i klik na dugme. Proces prebacivanja latinice u ćirilicu traje svega sekundu ili dve a tekst koji prebacujemo je bez i jedne greške. Iako sam očekivao da će orogram za prebacivanje latinice u ćirilicu imati problema sa nekim našim specifičnim slovima, ovaj program nema problema ni sa slovima љ, њ, џ i svako slovo pravilno prevodi iz jednog pisma u drugo.


Ovaj program za prebacivanje latinice u ćirilicu je definitivno neizostavna alatka koju treba imati instaliranu u našem Microsoft Office paketu pošto verujem da će naći svakodnevnu primenu. Da bi preuzeli program za prebacivanje latinice u ćirilicu morate popuniti sledeća polja a mi ćemo Vam link za preuzimanje poslati na email adresu koju ste uneli. Comments comments.


Sluzi za prevodjenje teksta iz latinice u cirilicu i obrnuto. i obrnuto,dodatak za ms office,da ga ubacim u word 2007. latinice u ćirilicu i obratno. Program za prebacivanje latinice u ćirilicu. Microsoft Word 2007 a za Microsoft Word 2010 nisam. u cirilicu, ne mogu da se snadjem u wordu 2010? 2ff7e9595c


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page